Copējam pa īsto...

Galvenā | Reģistrācija | Ieeja
Trešdiena, 24.04.2024, 10:58
Chiw, Viesis | RSS
Menu
Jaunumu sadaļas
Ziņotājs [91] Turnīri [33] RSS [0]
Mūsu aptauja
Cik turniiriem ir jaanotiek ?
Atbilžu kopskaits: 34
Mini čats
500
Galvenā » 2011 » Janvāris » 5 » Latgales 2011.gada čempionāts zemledus makšķerēšanā 1.posms
Latgales 2011.gada čempionāts zemledus makšķerēšanā 1.posms
17:22

Nolikums

Sacensību mērķis.
Popularizēt makšķerēšanas sportu, kā veselīgu un aktīvu sporta veidu. Noteikt 2011.gada labākos Latgales sportistus zemledus makšķerēšanā.

Vieta un laiks.
Latgales čempionāts notiek 2 posmos.
Sacensības notiks:
1.posms  Feimaņu ezerā, pie Feimaņu peldētavas.
2.posms ( precizēsim pēc pirmā posma).
1.  posms  16.janvārī .
2.  posms  5. martā.

Pulcēšanās  un dalībnieku reģistrācija sacensību vietā no  plkst.8.00 līdz  plkst. 8.45, sacensību atklāšana  plkst. 9.00.
Čempionāta galvenais tiesnesis Elgasts Dimants (LMSF),  tiesnesis Žanna Kufina (Preiļu BJSS).
Ņemot vērā ledus situāciju, sacensību  laiks un  var tikt mainīts. Par to ne vēlāk, kā piecu dienu laikā pirms sacensību sākuma organizatori informē visus, kas pieteikušies.

Sacensību dalībnieki.
Sacensībās piedalās komandas un dalībnieki no Latgales pašvaldībām un rajoniem. Sacensībās komandu skaits netiek ierobežots. Sacensībās piedalās komandas, kuru sastāvā startē 4 sportisti, kā arī individuāli - neierobežotā skaitā (dalībniekiem jāatsūta komandu nosaukums, sastāvs ar dalībnieku vārdiem, uzvārdiem un kontakttālruņiem ).
Par sportista maiņu jāpaziņo pirms katra posma sākuma. Visi, kuri pieteikti kādas komandas sastāvā, visā čempionāta gaitā drīkst pārstāvēt tikai komandu, kurā viņi ir pieteikti.
 Par līdzdalību katrā posmā-  dalības maksa ir 6 Ls (no katra sacensību dalībnieka).
Dalības maksa jāpārskaita uz kontu: Saņēmējs -  Akciju sabiedrība „SEB Latvijas Unibanka”, konta numurs LV 50 UNLA 0091 0220 8536 0 Žannai Kufinai -  ar norādi  zemledus sacensībām. Komandu, dalībnieku pieteikumus  sūtīt pa faksu : Preiļu „BJSS” : fax.  Nr. – 5322649, vai  e-pastu: zannaku@inbox.lv:  , Žannai Kufinai. Komandas tiek reģistrētas pēc dalības maksas nomaksāšanas.

Sacensību noteikumi.
Sacensības notiek pēc LMSF zemledus makšķerēšanas sacensību noteikumiem.
Makšķerēšana sacensību rajonā, ieskaitot rezerves joslu, dienu pirms sacensībām nav atļauta, par to atbildīgs ir organizators. Sportistam jābūt diviem karodziņiem, ar ko atzīmēt savus āliņģus, makšķerējot vienam no tiem jāatrodas uz ledus ne tālāk kā 50cm no āliņģa.
Zivis nedrīkst nomest sniegā vai uz ledus, tās jāglabā maisiņā vai kastē.
Dalībnieki drīkst makšķerēt, urbt caurumus vai aizņemt vietu ne tuvāk kā 5m viens no otra.
Sacensībās drīkst makšķerēt vienlaicīgi ar vienu makšķerīti un vienu mormišku, kas nav lielāka par 10 mm un bez papildus svariņa.
Sacensību beigās sportisti ievieto zivis plastikāta maisiņā un nodod tiesnesim.


Sacensību dalībnieks, atrodoties uz ledus, tikai pats ir atbildīgs par risku un drošības noteikumu ievērošanu!

Sacensības notiek pilnā saskaņā ar Makšķerēšanas noteikumiem LR ūdenstilpēs, kā arī ievērojot citus attiecīgajā vietā spēkā esošos likumus, noteikumus un normas. Katram dalībniekam jābūt klāt derīgai makšķerēšanas kartei.

Uzvarētāju noteikšana.
Par uzvarētāju individuālā vērtējumā kļūst sportists  abos posmos kopā ieguvis mazāko punktu skaitu . Vienādu punktu skaitu gadījumā augstāku vietu iegūst sportists, kuram lielāks kopīgais noķerto zivju svars . Par nepiedalīšanos kādā no posmiem sportists saņem punktus, atbilstošus vietai, kas seko pēc pēdējās.
Komandu vērtējumā augstāko vietu iegūst komanda, kurai, skaitot divu  posmu kopvērtējumu, ir mazākā komandas dalībnieku vietu summa. Vienādu punktu skaita gadījumā priekšroka ir komandai, kurai ir lielāks noķerto zivju svars.

Uzvarētāju apbalvošana.
Labākās trīs komandas tiek apbalvotas ar  kausu, diplomiem un piemiņas balvām.  Uzvarētājs individuālajā vērtējumā,  kā arī uzvarētāja komanda iegūst Latgales 2011. gada čempiona titulu zemledus makšķerēšanā.
Pirmo trīs vietu ieguvēji individuālā vērtējumā katrā posmā tiek apbalvoti ar organizatoru dāvātām balvām, pirmo trīs vietu ieguvēji čempionāta kopvērtējumā tiek apbalvoti ar medaļām un piemiņas balvām.

Piezīme: Dalības maksā tiek iekļauta balvu,  kausu, medaļu iegāde, licence, kā arī tiks nodrošinātas karstas pusdienas visiem dalībniekiem.

Kontakta tālruņi: Elgasts Dimants- mob. 26619939; 28757027; Žanna Kufina – mob. 29919366.
Kategorija: Ziņotājs | Skatījumi: 1468 | Pievienoja: pikki2 | Reitings: 0.0/0 |
Komentāru skaits: 0
Piebilst var tikai reģistrēti lietotāji!
[ Reģistrēties | Ieeja ]
Ieejas forma
Jaunumu kalendārs
«  Janvāris 2011  »
POTCPkSSv
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Meklēt
Linki
Statistika

Onlainā kopā: 1
Viesu: 1
Lietotāju 0

Copyright GodMode © 2024 | Uzturēšanu nodrošina uCoz